Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Gençlik Derneği tarafından yapılan Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi ve Mardin Artuklu Üniversitesi işbirliğinde gerçekleştirilen"Maddeye Değil Hayata Bağlan" projesinin Mardin açılış programı, Mardin Artuklu Üniversitesi konferans Salonunda yapıldı.
Açılış programına Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Denetleme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Ali İhsan Akgün, Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan, Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özcoşar, Mardin Yeşilay Başkan Yardımcısı, Mardin Artuklu Üniversitesi ve Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesinin Yeşilay Öğrenci Topluluğu üyeleri ve üniversite hocaları katıldı.
Açılış Programında proje ortağı Mardin Artuklu Üniversitesi ve Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Rektörleri, Mardin Yeşilay Temsilcisi ve Yeşilay Öğrenci Toplulukları temsilcileri birer konuşma yaptı. Açılış programının ardında Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesinin öğrencileri ve Mardin Artuklu Üniversitesinin öğrencileri ile Mardin'de tarihi ve kültürel gezi yapıldı.

Maddeye Değil Hayata Bağlan Projesi