Skip to main content


Sevgili öğrencilerimiz,

Yemeklerimiz üniversitemizin mutfağında temizlik ve hijyen kurallarına dikkat edilerek hazırlanmakta ve sizlerin beğenilerine sunulmaktadır.

Yemeklerimiz öğrencilerimizin ve personelimizin bir öğünde almaları gereken enerji ve makro besin ögeleri hesaplanarak, yeterli ve dengeli olacak şekilde aylık menüler halinde diyetisyenlerimiz tarafından belirlenmektedir.

Yemekhanelerimiz servis sonrası düzenli olarak temizlenmekte, mutfak ve yemekhanelerimiz her ay düzenli olarak ilaçlanmaktadır.

Mutfak ve yemekhanelerimizde çalışan personelin (aşçı, garson, bulaşıkçı vb.) bulaşıcı hastalık taşıyıp taşımadıkları düzenli olarak yapılan portör muayeneleri ile takip edilmektedir.

Ayrıca üretilen yemeklerde kullanılan etler periyodik aralıklarla muayene analizine gönderilmektedir.

16 şubat 2024 tarihinde bizlere ulaşan yemek numunesi analiz sonuçlarına aşağıdaki bağlantıdan ulaşılabilir.

Özetle sunduğumuzun hizmette herhangi bir mikrobiyolojik risk faktörü bulunmamaktadır.

Hepimize afiyet olsun.

Analiz sonuçları için tıklayınız.

 

We use cookies to ensure you get the most of our services

By using asbu.edu.tr, you are consenting to the use of cookies.