ASBÜ Havacılık Topluluğu'nun organize ettiği gezi sayesinde Teknofest'e giden öğrencilerimiz birçok yeniliği ve buluşu bir arada görme imkânına sahip oldu.

Türk Yıldızları, Solo Türk, Atak Helikopteri, paraşüt timleri, TB2 ve akrobasi uçaklarının yaptığı gösteriler ve bilim sergileri, efsane uçakların sergilendiği statik sergiler, millî muhrip uçağı Bayraktar, Akıncı Taarruzi İnsansız Hava Aracı, millî uçan araba Cezeri, mayına karşı korunaklı araç Kirpi, bomba imha robotları Ertuğrul ve Kaplan, çok motorlu insansız hava aracı Serçe, Altay tankı, özel operasyon aracı, sualtı arama kurtarma timi aracı, taktik tekerlekli araç ve yerli tasarım sürücüsüz elektrikli araç tüm izleyenler gibi öğrencilerimizi de çok etkiledi.