ASBÜ Oryantiring takımı olarak 9 kişilik sporcu kadromuzla Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından organize edilen Türkiye Oryantiring Şampiyonasına katıldık. 2 gün süren turnuva 15 Mayıs 2019 Orta mesafe Bayan/Erkek, 16 Mayıs 2019 Sürat Parkuru kısa mesafe Bayan/Erkek kategorilerinde mücadele edildi. Yaklaşık 20 üniversitenin katıldığı yarışma sonunda erkeklerde 11. sırada yer alırken kadınlarda 13. sırada yer aldık. Müsabakaya çok kısa sürede hazırlanan ASBÜ Oryantiring takımı, takım ruhunu ve enerjisini sonuna kadar yansıtan sporcularımızın elde ettiği başarı takımızı gelecek turnuvalar için motive etti. Hazırlıklarına durmaksızın devam edecek olan takımımızı tebrik eder, başarılarının devamı dileriz.