Ana içeriğe atla
  • KURULUŞ TARİHİ: 02.11.2021
  • TOPLULUĞUN AMACI: ASBÜ öğrencilerinin Türkiye mutfağı başta olmak üzere mutfak kültürlerini; farklı, yeni, ilginç mutfak lezzetlerini tanımasını ve tatmasını amaçlar.
  • TOPLULUK BAŞKANI: Feyza Nur GÜNGÖR
  • TOPLULUK DANIŞMANI: Öğr. Gör. Gülşah Erdem
  • İLETİŞİM

  • TOPLULUK TÜZÜĞÜ
  • TOPLULUK KURUCU ÜYELERİ
  • YÖNETİM KURULU
    • (Başkan)
      (Asil Üye)
      (Asil Üye)
      (Asil  Üye)
      (Asil Üye)
      (Yedek Üye)
      (Yedek Üye)
  • DENETİM KURULU
    • (Başkan)
      (Asil Üye)
      (Asil Üye)
      (Yedek Üye)
      (Yedek Üye)
  • FAALİYETLER

Hizmetlerimizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz.

asbu.edu.tr' yi kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.