ASBÜ Tiyatro Öğrenci Topluluğu tarafından 1 Haziran 2023 Perşembe günü Mamak Kültür Merkezi Muhsin Ertuğrul Sahnesi’nde John Steinbeck’in “Fareler ve İnsanlar” adlı tiyatro oyunu sahnelendi.

Tiyatro gösterisi, Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Rektörümüz Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Osman Kurt, Türk Dili ve Edebiyatı Bölüm Başkanı Prof. Dr. Turan Karataş, Genel Sekreter Saim Durmuş, üniversitemiz personel ve öğrencileri ile sanatseverlerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Tiyatro gösterisi sonrasında Rektörümüz Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan, ASBÜ Tiyatro Öğrenci Topluluğu’nu başarılı sahne performansları için tebrik ederek, hediyelerini takdim etti. Mamak Belediye Başkanı Murat Köse de tiyatro gösterisi için ekibi tebrik ederek, hediyelerini takdim etti.

ASBÜ Öğrenci Topluluğu’nun “Fareler ve İnsanlar” tiyatro oyunu, izlemek isteyenler için 4 Haziran Pazar günü saat 19.00’da Muhsin Ertuğrul Sahnesi’nde yeniden sahnelenecektir.

Fareler ve İnsanlar