Ana içeriğe atla

Sevgili öğrencilerimiz,

Yemeklerimiz üniversitemizin mutfağında temizlik ve hijyen kurallarına dikkat edilerek hazırlanmakta ve sizlerin beğenilerine sunulmaktadır.

Yemeklerimiz öğrencilerimizin ve personelimizin bir öğünde almaları gereken enerji ve makro besin ögeleri hesaplanarak, yeterli ve dengeli olacak şekilde aylık menüler halinde diyetisyenlerimiz tarafından belirlenmektedir.

Yemekhanelerimiz servis sonrası düzenli olarak temizlenmekte, mutfak ve yemekhanelerimiz her ay düzenli olarak ilaçlanmaktadır. Ayrıca üretilen yemeklerde kullanılan etler periyodik aralıklarla muayene analizine gönderilmektedir.

24 Aralık 2024 tarihinde bizlere ulaşan ızgara köfte, mısır çorba ve sütlaç numunesi analiz sonuçlarına aşağıdaki bağlantıdan ulaşılabilir.

Özetle sunduğumuz hizmette herhangi bir mikrobiyolojik risk faktörü bulunmamaktadır.

Hepimize afiyet olsun.

Analiz sonuçları için tıklayınız.

Hizmetlerimizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz.

asbu.edu.tr' yi kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.