Ana içeriğe atla

Sevgili öğrencilerimiz,

Yemeklerimiz üniversitemizin mutfağında temizlik ve hijyen kurallarına dikkat edilerek hazırlanmakta ve sizlerin beğenilerine sunulmaktadır.

Yemeklerimiz öğrencilerimizin ve personelimizin bir öğünde almaları gereken enerji ve besin ögeleri hesaplanarak, yeterli ve dengeli olacak şekilde aylık menüler halinde diyetisyen ve gıda mühendisi tarafından belirlenmektedir.

Yemekhanelerimiz servis sonrası düzenli olarak temizlenmekte, mutfak ve yemekhanelerimiz her ay düzenli olarak ilaçlanmaktadır. Ayrıca üretilen yemeklerde kullanılan etler periyodik aralıklarla muayene analizine gönderilmektedir.

24 Kasım 2025 tarihinde Üniversitemiz Yemekhanelerinde servis edilen Köri Soslu Tavuk yemek  numunesi analize gönderilmiş olup sonucunda herhangi uygunsuz bir durum ile karşılaşılmamıştır. Analiz sonucuna aşağıdaki bağlantıda ulaşılabilir.

Özetle sunduğumuz hizmette herhangi bir mikrobiyolojik risk faktörü bulunmamaktadır.

Hepimize afiyet olsun.

Analiz sonucu için tıklayınız.

 

Hizmetlerimizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz.

asbu.edu.tr' yi kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.