2021-2022 Akademik Yıl Konferansı ve ASBÜ Hazine Müzesi Açılış Töreni, 13 Ekim 2021 Çarşamba günü Üniversitemiz Sümerbank Konferans Salonu'nda Cumhurbaşkanı Yardımcısı Sayın Fuat Oktay’ın teşrifleriyle gerçekleştirildi. 2021-2022 Akademik Yıl Konferansı ve ASBÜ Hazine Müzesi Açılış Töreni'ne Cumhurbaşkanı Yardımcısı Sayın Fuat Oktay’ın yanı sıra Ankara Valisi Vasip Şahin ve Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı da katılım gösterdi.

Program, Rektörümüz Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan'ın açılış konuşmalarıyla başladı. Rektörümüz Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan konuşmasında, Üniversitemizin, sosyal bilimler alanındaki araştırmalara öncü olmak amacıyla kurulan sosyal bilimler alanında ülkemizin ilk ve tek devlet üniversitesi olduğunu hatırlatarak, sosyal bilimlerin, sağlık bilimleri ve teknik bilimlerin öncüsü olduğunu vurguladı.

2021-2022 Akademik Yıl Konferansı, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Sayın Fuat Oktay'ın konuşmalarıyla devam etti. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Sayın Fuat Oktay hitaplarında Üniversitemizin sosyal bilimler alanındaki önemine dikkat çekti.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Sayın Fuat Oktay'ın 2021-2022 Akademik Yıl Konferansı hitaplarının ardından ASBÜ Hazine Müzesi Açılış Töreni gerçekleştirildi.

ASBÜ Hazine Müzesi Açılışı sonrası Cumhurbaşkanı Yardımcısı Sayın Fuat Oktay ve beraberindeki heyet, ASBÜ Hazine Müzesi'ni ziyaret etti.

2021-2022 Akademik Yıl Konferansı ve ASBÜ Hazine Müzesi Açılış Töreni, ASBÜ YouTube kanalından canlı olarak yayınlandı.