Üniversitemiz ve Ankara Valiliği ortaklığında Ankara Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce yürütücülüğü gerçekleştirilen Türkiye Ulusal Ajansı tarafından finanse edilen Erasmus+ KA347 Politika Reformu kapsamında 26-28 Kasım 2022 Tarihleri arasında gerçekleştirilen 21. Yüzyıl Penceresinden Gençlik Merkezlerine Genç Bir Bakış Çalıştayı Proje Sonuç Raporları Çalıştay katılımcısı gençler tarafından Zirve Programı katılımcılarına sunulacaktır. Gençlik alanında karar verici ve politika yapıcıların da yer alacağı Zirve Programında Zirve katılımcısı gençler, gerçekleştirilen sunumlar sırasında 21. Yüzyıl becerilerinin gençlik alanında çalışan kurumlarda ve gençlik merkezlerinde gençler tarafından edinimi konusunda neler yapılması gerektiği ile ilgili fikir ve önerilerini paylaşacak ve Proje sonunda çıkarılacak olan Proje sonuç raporunun oluşturulması kapsamında gönüllü destek sağlamış olacaktır. Zirve programına Üniversite öğrencisi, 18-25 yaş aralığında ve Ankara İlinde ikamet eden öğrenciler katılabilecektir.

Başvuru için; https://gonulluyuzbiz.gov.tr/Activity/Detail/64497