ASBÜ 2022-2023 Akademik Yılı Açılış Töreni 26 Eylül Pazartesi günü üniversitemiz Hazırlık Okulu Amfi Tiyatro’da gerçekleştirildi.

Akademik Yılı Açılış Töreni, Arslanbek Sultanbekov’un müzik dinletisi ile başladı. Ardından Rektörümüz Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan akademik yılı açılış konuşmasını yaptı. Rektörümüz konuşmasında öğrencilerimize yeni eğitim-öğretim yılında başarı dileklerinde bulundu. Ardından tören, ASBÜ Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bülent Kent, İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selçuk Coşkun, Siyasal Bilgiler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. M. Akif Kireçci, Sosyal ve Beşerî Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Münire Kevser Baş, Yabancı Diller Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail Çakır, Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hakan Demiröz’ün selamlama konuşmalarıyla devam etti.

Akademik açılış töreninde, açış ve selamlama konuşmaları sonrasında üniversitemizi dereceyle kazanan öğrencilerimize hediyeleri takdim edildi. Program, Rektörümüz Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan ve beraberindeki heyetin öğrenci topluluklarının tanıtım stantlarını ziyareti ile sona erdi.