Rektörümüz Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan’ın Katılımıyla Bilimsel Araştırma Projeleri Hakkında Bilgilendirme Toplantısı Düzenlendi.

Bilimsel Araştırmaları Projeleri Koordinatörlüğü tarafından gerçekleştirilen projelere yönelik bilgilendirme toplantısı, 14 Aralık 2022 Çarşamba günü Üniversitemiz Sümerbank Binası Etkinlik Salonu’nda Rektörümüz Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan, Üniversitemizdeki öğrenci toplulukları başkanları ve danışmanlarının katılımıyla gerçekleştirildi.

Toplantıda üniversitemizdeki öğrenci toplulukları başkanları ve danışmanlarıyla bir araya gelen Rektör Arıcan konuşmasında, öğrenci topluluklarının projelere katkı sunmalarını özellikle beklediklerini belirterek, üniversitemizde kurulacak olan Disiplinlerarası Sosyal Araştırmalar ve Yenilik Enstitüsü’nün Türkiye’de alanında ilk örneği olacağını da vurguladı.

Rektörümüz Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan’ın açış konuşmaları sonrasında öğrenci toplulukları adına konuşma yapan ASBÜ Kalite Öğrenci Topluluğu Başkanı Bünyamin Çırakoğlu, öğrenci topluluklarının geliştirdiği projeler hakkında bilgi verdi.

Programda son olarak Bilimsel Araştırmaları Projeleri (BAP) Koordinatörü Prof. Dr. Aslı Akay, projeler hakkında bilgilendirme sunumunu yaptı.

Bilimsel Araştırma Projeleri tarafından gerçekleştirilen projelere yönelik bilgilendirme toplantısı, öğrenci ve akademisyenlerin iş birliğiyle geliştirilebilecek yeni projelerin değerlendirilmesi ardından sona erdi.